Mehed leidsid võiduvõtme

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupeäval kohtuvad Viljandi jääväljakul Eestimaa talimängude jäähoki eelturniiril Viljandi ja Võrumaa meeskond.
Laupeäval kohtuvad Viljandi jääväljakul Eestimaa talimängude jäähoki eelturniiril Viljandi ja Võrumaa meeskond. Foto: Elmo Riig

Lõuna-Eesti hokiliigas osalev Viljandi meeskond on kaotuste jadaga alanud hooaja kaks viimast kohtumist lõpetanud positiivse tulemusega.

Viimati teenis meeskond 4:0 võidu Veskioru Pullide üle, nädala eest alistas 5:2 Jõgeva Pedja.

Neljapäeval kolme kaotuse kõrvale teise võidu noppinud Viljandi harrastajad vormisid magusa revanši novembris peetud hooaja avakohtumise eest. Toona pidid nad tunnistama tartlaste viieväravalist paremust.

Viljandi hokiklubi president ning meeskonna mängija Reikko Jents põhjendas kasinat algust sellega, et mulkidel polnud võimalust hooaja eel jääl treenida. «Meile on tavaline alustada turniiri ettevalmistuseta, sest Viljandis sellel ajal jääväljak veel ei tööta,» selgitas Jents. «Nagu eelnevatelgi hooaegadel, on meeste koostöö ja mäng muutunud iga kohtumisega paremaks.»

Reikko Jentsi sõnul kontrollisid neljapäeval mängu käiku enamjaolt viljandlased. «Kolmkümmend neli minutit oli initsiatiiv kindlalt meie poolel, seejärel seis tasakaalustus,» meenutas ta. Lõpupoole hakkas viljandlastel end tunda andma väsimus. «Meid oli kümme vastaste 16 vastu,» põhjendas Reikko Jents.

Võõrustajate 4:0 võiduga lõppenud kohtumisel viskas Viljandi meeskonnas Mihkel Peips kaks väravat ning Andri Reiman ja Ott Viita tabasid ühe korra.

30. detsembril, kui viljandlased kohtusid koduväljakul hooaja neljandas mängus Jõgeva Pedjaga, olid 5:2 lõppenud mängus kodumeeskonna väravaviskajad Marko Kiivikas, Reikko Jents, Ardi Lillemägi, Ragnar Soo ja Mihkel Peips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles