Viljandi tuul ja lained aitasid Euroopast kulda tuua

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo sõnul tulid Eesti neljapaadile Euroopa meistrivõistlustel kõvasti kasuks Viljandi järvel  saadud laines ja tuules sõudmise kogemused. Just sellised olud valitsesid Brandenburgis finaalsõidu ajal. Pildil (vasakult) on Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsa.
Kaspar Taimsoo sõnul tulid Eesti neljapaadile Euroopa meistrivõistlustel kõvasti kasuks Viljandi järvel saadud laines ja tuules sõudmise kogemused. Just sellised olud valitsesid Brandenburgis finaalsõidu ajal. Pildil (vasakult) on Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Andrei Jämsa. Foto: Fred Killing

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Andrei Jämsä, Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo teenis Saksamaal Brandenburgis Euroopa meistrivõistlustel võidu.

Eestlased alustasid võistlust heas tempos. Esimeses vaheajapunktis hoidsid nad Venemaa järel teist kohta ja sellel positsioonil sõitsid nad ka kolmanda, 1500 meetri vaheajapunktini. Sõidu lõpp oli aga võimas ja seni esikohal olnud Venemaast mööduti raskusteta.

«Leidsime hea mineku. Samuti mängisid meile trumbid kätte keerulised olud – suur lainetus ja tugev küljetuul,» kõneles paadi viljandlasest eessõudja Kaspar Taimsoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles