Tabati vietnamlasi smugeldanud jõuk

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vietnamlasi on Eestisse salaja toodud Venemaalt. Pildil Venemaa piiripost Eesti kagunurga vastas.
Vietnamlasi on Eestisse salaja toodud Venemaalt. Pildil Venemaa piiripost Eesti kagunurga vastas. Foto: Marko Saarm

Politsei tabas Lõuna-Eestis korraldatud suuroperatsioonil kuus Ida-Virumaalt pärit meest, keda kahtlustatakse vietnamlaste üle piiri smugeldamises.

«Eelmise nädala esmaspäeva hilisõhtul käivitas politsei Lõuna-Eestis ulatusliku operatsiooni,» teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja. Nimelt andsid kogutud info ja ohuhinnangud alust kahtlustada, et Ida-Virumaalt pärit organiseeritud kurjategijad on Lõuna-Eestis oma tegevust elavdanud.

Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse eestvedamisel asus politsei vahetult jälgima Ida-Virumaalt Lõuna-Eestisse tulnud kurjategija tegevust Eesti kagupiiril. Teisipäeva öösel kella 3.40 paiku peeti Põlvamaal Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa 226. kilomeetril koostöös K-komandoga kinni sõiduauto Ford Mondeo. Selle pagasiruumist avastati 11 täisealist vietnamlast – üks naine ja kümme meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles