Nuia suursõidu magnetid olid 7-aastane debütant ja 17-aastased imelapsed

Copy

Ehkki tunamullu külgkorviga mootorrataste maailmameistrivõistlustel hõbemedali võitnud Kert Varik ise enam ratta seljas starti ei astu, hoolitses ta sel nädalavahetusel peetud Nuia suursõidu teise päeva suurimate publikumagnetite kohaletoomise eest.

Tema enda poeg, alles lasteaias käiv 7-aastane Herman Varik juhi kohal ning Hermani 11-aastane onupoeg Travis Viires külgkorvis näitasid, et ka lasteaiapoiss võib külgkorviga mootorrattal võistelda. Nemad pälvisid ka publiku suure poolehoiu ning eripreemia.

Teine korvipaar, kelle Kert Varik Ainja krossirajale tõi ning kes ka rattal ja rõivastel Variku tiimi embleemi kannab, oli aga hoopis kõvemast puust. Maailma kõige kõvemast, sest Nuia Suursõidu publik sai kaasa elada 17-aastaste Läti vendade Daniels ja Bruno Lielbardise sõidule. Nemad juhivad praegu maailmameistrivõistlusi ning mitte kunagi varem ei ole nii noored mehed maailmameistrivõistlusi ka pärast kaht esimest etappi juhtinud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles