22 aastat kestnud lepingu lõpp tõi bussifirmadele hinnatõusu pakkumise

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi bussijaama pidaja ning bussifirmade omavahelised arusaamatused on seotud bussijaama hinnakirjaga. Kui bussi liinile saatmist ja vastuvõtmist on tasude suurus üsna vähesel määral mõjutanud, siis jaamataguses parklas busse ei pargita, sest bussifirmad peavad selle eest kehtestatud hinda liiga kõrgeks.
Viljandi bussijaama pidaja ning bussifirmade omavahelised arusaamatused on seotud bussijaama hinnakirjaga. Kui bussi liinile saatmist ja vastuvõtmist on tasude suurus üsna vähesel määral mõjutanud, siis jaamataguses parklas busse ei pargita, sest bussifirmad peavad selle eest kehtestatud hinda liiga kõrgeks. Foto: Elmo Riig

Aastakümneid kestnud koostöö Centrumi kaubanduskeskuse ja Hansa Bussiliinide vahel saab läbi ning ärikeskus asub ise bussijaamateenust pakkuma. Bussifirmadele toob see senisest kõrgema hinna.

"Ebamõistlik," hindas uut lepingupakkumist Viljandi maakonna liinidel toimetava Atko Bussiliinide kohalik juht Kaupo Haukanõmm. Ühe bussi väljumise eest soovib uueks haldajaks asuv kaubanduskeskus hakata senise 3,80 euro asemel küsima 4,50.

Centrumi kaubanduskeskuse arendusjuhi Riho Maisa seletusel on uude lepingusse tõesti kirjutatud 18 protsendi suurune hinnatõus, aga see lähtub nendest teenustest ja kulutustest, mida majaomanik bussijaama töö tagamiseks teeb, ning plaanitavatest investeeringutest.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles