Möödakäija võttis purjus mehelt autovõtmed (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autovõtmed.
Autovõtmed. Foto: Liis Treimann / Postimees

Möödakäija sekkumine ei lasknud ööl vastu pühapäeva purjus mehel autoga sõitma minna. Mööduja võttis joobnud mehelt autovõtmed ja andis need kohalekutsutud politseinikele.

Ööl vastu pühapäeva sai politsei teate, et Viljandis Paalalinna elurajoonis oli 24-aastane mees võtnud mõttesse istuda purjuspäi autorooli. 

Seda nägi pealt üks neljaliikmeline seltskond, kes autost mööda juhtus jalutama. Neist üks, 20-aastane mees otsustas ohjad enda kätte võtta ja ennetada ohtliku olukorra tekkimist.

Noormees läks sõiduki juurde, takistas selle käivitamist, võttis joobnud mehelt sõiduki võtme ning kutsus politsei. Patrull andis sõita soovinud mehe elukaaslase hoole alla ja usaldas talle ka sõiduki süütevõtme.

Politsei kiidab ja tänab noort meest, kes sekkus ja hoidis sellega ära potentsiaalse liiklusõnnetuse.

«Selline otsustav sekkumine ja võõra inimese takistamine nõuab julgust ja väärib tunnustust. Kiidame meest, kes ei löönud kõhklema ja muutis sellega linnatänavad turvalisemaks,» ütles Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles