Naised Köögis said parima uustulnuka auhinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Naised Köögis iga liige on ühiselt tehtud lugude kõrvale toonud oma varasemat loomingut, mis seni sahtlis ootas.
Ansambli Naised Köögis iga liige on ühiselt tehtud lugude kõrvale toonud oma varasemat loomingut, mis seni sahtlis ootas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval Kadrioru lossis olnud auhinnatseremoonial «Kuldne plaat 2016» sai parima uustulnuka tiitli Viljandi aguliköökidest alguse saanud ansambel Naised Köögis.

Muusikat teevad selles loomingulises koosluses eesti-rootsi muusik Sofia Joons (laul, viiul, kitarr), luuletaja Kristiina Ehin (laul), rahvamuusik Katrin Laidre (laul, karmoška) ja regilaulik Kairi Leivo (laul). Möödunud aastal ilmunud debüütalbum kandis pealkirja «See pole ainult sääskede ja siilide öö».

Aasta naisartisti auhinna sai Elina Born, aasta meesartistiks tunnistati Tanel Padar, aasta ansambel on Tanel Padar & The Sun ja aasta album Arvo Pärdi «Lapsepõlve lood».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles