Micucu filmis video nukuteatris

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Micucu on vahetunud kooseisuga teinud  tagasituleku.
Micucu on vahetunud kooseisuga teinud tagasituleku. Foto: Carmen Seljamaa
Instrumentaalset alternatiivmuusikat viljelev ansambel Micucu sai valmis loo «Val» video, mille filmis koostöös Viljandi Vibesi sessioonidega Viljandi nukuteatris. 
Micucu muusikat iseloomustavad tugevus, sügavad sisserännakud ning meheks ja naiseks olemise võlud ja valud. Kevadel ilmuva debüütalbumi esimene singel «Val» kujutab muusikute sõnul momenti, mis kestab ja kestab. «See on hetk, kui su pea on tühi ning lased kõigel minna,» kirjeldas ansambli süda Uku Kübar. «Micucule tähendab Val vabalangemist.»
Viljandi Vibes on Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengite loodud akustiliste live-sessioonide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat ja Viljandi põnevaid paiku. Micucu oma on sel kanalil juba kuues avaldatud video ning ta lubab ka edaspidi videoid nii värsketele koosseisudele kui paljude lemmikuteks saanud artistidele.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles