Modellisaate võitja eelistas modellitööle õppimist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» kolmanda hooaja võitis Aule Õun, kes on pärit tillukesest Lilli külast ja õpib Karksi-Nuias August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi XI klassis.
«Eesti tippmodelli» kolmanda hooaja võitis Aule Õun, kes on pärit tillukesest Lilli külast ja õpib Karksi-Nuias August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi XI klassis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu kevadel modellisaate „Eesti tippmodell” võitja, Karksi-Nuias asuva Kitzbergi gümnaasiumi õpilane Aule Õun pole pärast esikoha saamist modellitööga enda sõnul eriti tegelenud.

Lillist pärit neiu sõnul on ta valiku teinud teadlikult ning eelistanud õppimist gümnaasiumi XI klassis. Tippmodelliks valitud Õun ei kavatse aga võimalikust karjäärist siiski lõplikult loobuda, vaid üritab järgmisel aastal selle tööga rohkem tegelema hakata. „Uuel aastal seisavad mul ees läbirääkimised ühe agentuuriga, ehk hakkan siis rohkem sellega tegelema,” selgitas ta.

Saatega kaasnenud auhinnad on Õun kätte saanud. Välisreis, mis tõi endaga kaasa ka pisut modellitööd, on selja taga ning poseerimine Cosmopolitani kaanel on ka ajalugu. „Edasi peab juba ise palju tahtma ja vaeva nägema,” tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles