Repliik. Kumb on parem?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Suurmägi
Marko Suurmägi Foto: Marko Saarm / Sakala

Ma ei salli neid raadiosaateid, kus inimestele antakse võimalus helistada ja mingil konkreetsel teemal arvamust avaldada. Neid on tihti lihtsalt valus kuulata, sest arvamused põhinevad valedel faktidel. Sel nädalal ühel lõunasel ajal surusin aga tunded maha ja jäin autoga sõites üht säärast kuulama. Jutt käis võrkpallurite tegemistest ja just eelmisel õhtul oli Eesti koondis saanud väärt võidu Horvaatia üle.

Nendes kolmes kõnes, mida mina kuulsin, kiruti korvpallureid ja kiideti võrkpallureid. Sain teada, et võrkpallurid on Eestit väärikalt esindanud, korvpallurid aga nii oma mängu kui olekuga riiki häbistanud.

Nüüd on Euroopa meistrivõistlused mõlemale meeskonnale lõppenud. Tagasi vaadates näeme, et nende tulemused olid enam-vähem võrdsed. Kaks esimest mängu lõppesid kindla kaotusega, seejärel tuli emotsionaalselt väga palju pakkunud võit ning siis kohtumine turniiri ühe favoriidiga ja kaotus nii-öelda viimasel sekundil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles