Suure-Jaani plaanitava tervisekeskuse ideekavandid on vallamajas näitusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani vallavalitsus
Suure-Jaani vallavalitsus Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Suure-Jaani tervise- ja külastuskeskuse arhitektuurivõistlusele laekus 12 tööd, millest hankija esitatud tingimustele vastas 11.

Töödega saab tutvuda Suure-Jaani vallavamaja saalis. Neid hindab žürii koosseisus vallavanem Tõnu Aavasalu, vallavolikogu esimees Andres Vinni, volikogu liige Tambet Sova, valla arhitekt Avo Järve, Valga linnaarhitekt Jiri Tintera, arhitekt Raivo Mändmaa, arhitekt Veronika Valk ja vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Aave Toomsalu. Žürii võib oma töösse kaasata eksperte. Žürii töö tulemus avalikustatakse 20. oktoobril kell 17 Suure-Jaani kooli aulas, kus võistlustöid ka tutvustatakse.

Kavandatav Suure-Jaani tervise- ja külastuskeskus on mitmeotstarbeline kompleks, mis koosneb tervisekeskusest arstikabinettide ja muu sinna juurde kuuluvaga, külastuskeskusest ja ujulast-minispaast. Kõigil kolmel on ühisosad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles