Taarakeskuse streik automaatides seni ummistusi ei tekita

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe Säästumarketi automaadis pandipakendite äraandmiseks mingeid takistusi ei olnud.
Männimäe Säästumarketi automaadis pandipakendite äraandmiseks mingeid takistusi ei olnud. Foto: Hans Väre

Viljandi linna piiri taga Jämejala ristmiku lähedal tegutseva suure taarakeskuse otsus protesti märgiks uksed ajutiselt sulgeda ei olnud täna ennelõunal joogipakendite automaatide juurde järjekordi tekitanud.

«Ma ei kujuta ette, mis automaatidest saab, kui kõik need inimesed ühtäkki oma taara sinna viivad. Arvata võib, et masinad jooksevad lihtsalt umbe,» ütles Jämejala ristmikul taara vastuvõtuga tegeleva osaühingu Kullis omanik Peeter Heuer eile Sakalale.

Täna kella 11.15 ja 11.40 vahel Viljandis tehtud ringkäik näitas siiski, et vähemalt esialgu automaatide juures midagi erilist ei toimu. Männimäe Selveri ja Maksimarketi juures tulnuks Sakala visiidi ajal pudelite ja purkide toojal oodata ühe inimese taga, Männimäe Säästumarketi ja kesklinna Selveri juures oli automaat vaba ning Uku keskuse taara vastuvõtus oli kahest automaadist hõivatud üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles