Mulgi Ralli jääb ühe katse jagu lühemaks

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna algab Mulgi ralli.
Täna algab Mulgi ralli. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul Viljandist stardi saav ralli jääb ühe katse võrra lühemaks, sest Viiratsi vallas Rebastel asuv teelõik on kõrgvee tõttu üle ujutatud ja sinna ralliautosid kihutama ei lubata.

«Suuname sõitjad enne Rebastet ümber ja katse jääb ära,» kinnitas ralli rajameister Sven Heinlaid. Rebaste katse oli kavas laupäeval kell 9.50 ja 11 vahel. Kõik ülejäänud kiiruskatsed on endiselt kavas ehkki pikkade vihamasadude tõttu on teed pehmed ja libedad.

Ralli saab piduliku stardi täna kell 17.30 Vabaduse platsilt. Juba enne seda saab linnas sõitmas näha ralliautosid, kes liiguvad Männimäel asuva võistluskeskuse ja Leola tänaval Raelis oleva tehnilise kontrolli vahelisel teelõigul.

Esimene kiiruskatse algab täna kell 18.33 ja läbitav teelõik asub Suure-Jaani vallas Võlli ja Paelama vahel. Kell 20.10 stardivad autod juba Viljandi kesklinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles