Sotsid panevad Ardo Agasilla aru andma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 17 algab linnavalitsuse saalis volikogu erakorraline istung. Opositsioonilise Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liikmed näevad Jakobsoni kooli juhi lahkumisega lõppenud segaduse põhjustajana Isamaa ja Res Publica liidu abilinnapead ning soovivad seepärast talt aru pärida.

Algava istungi päevakord koosneb kahest punktist. Esimene on arupärimine Viljandi abilinnapea Ardo Agasillalt ja teine osa on jäetud sõnavõttudele.

Sotsiaaldemokraadid on öelnud, et nad soovivad esitada küsimusi ning eeldavad, et abilinnapea Ardo Agasild vastab neile. Esiti tegid sotsid ettepaneku kutsuda volikogu erakorraline istung kokku juba 22. juuliks, kuid see saab teoks alles täna. 

Sotsid tahavad Ardo Agasillalt pärida tema tegevuse kohta Jakobsoni kooli hoolekogu ja direktori vahelise konflikti lahendamises. Juba sügisel alanud probleemistik pole opositsiooni hinnangul tänini lahendust saanud. Sotsid on öelnud, et see tuleks lahendada enne, kui linnavalitsus valib Jakobsoni koolile uue direktori.

Teadupärast on Viljandi Jakobsoni koolile uus direktor juba valitud ja augustis otsustab linnavalitsus tema ametisse kinnitamise. Kes valituks osutus, esialgu veel ei avalikustatud. 17. augustil on tänase koolijuhi Eero Järvekülje viimane tööpäev.

Linnavalitsuse istungit kantakse üle rae veebiväravas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles