Viljandi linnajooks tähistab väärikat aastapäeva

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnajooks.
Viljandi linnajooks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nagu ikka, stardivad spordisõbrad oktoobrikuu teisel pühapäeval Viljandi linnajooksule. Tänavu saab see teoks juba 55. korda.



Linnajooksu korraldava Viljandimaa spordiliidu juhataja Margit Kurvitsa ütlemist mööda jääb kõigile osalejatele seda aastapäeva meenutama tavapärasest pidulikum ja veidi suurem mälestusmedal.

«Seekord saavad medali ka kõik kepikõnnil kaasalööjad,» lisas ta.

Eelmiseks reedeks oli jooksule registreerunuid sadakond, ent võistluspäevaks ootavad korraldajad rajale ligemale 250 inimest.

Oma osavõtust on teada andnud ka Tarvastu valla mees Benno Viirandi, kes läheb rajale 50. korda.

Linnajooksu võistlustrassi on valinud Ants Kuusik. Vahelduv ja huvitav 13,8-kilomeetrine rada kulgeb lossimägedes, Paala järve ümbruses, Uueveski orus ja tänavatel. Vahefiniš on Paala järve ääres, 5,6. kilomeetril.

Kepikõnnil osalejate rada on jooksjate omast mõnevõrra lühem, 10-kilomeetrine, ning nende seas paremust ei määrata.

Kahel viimasel aastal on Viljandi linnajooksu võitnud Keio Kits, kes Margit Kurvitsa sõnul tänavu end veel osalejate nimistusse kandnud pole.

Eelregistreerimine kestab 8. oktoobri kella 15-ni ning seda saab teha internetiaadressil www.viljandimaa.ee/linnajooks või tööpäevadel kella 9—15 Viljandi spordihoones spordiliidu ruumis. Viimane võimalus oma nimi kirja panna on võistluspäeval kella 9—11.30 spordihoone fuajees, ent siis maksab osavõtt 150 krooni. Etteregistreeruvad täiskasvanud saavad stardiõiguse 80 ning õpilased ja pensionärid 50 krooni eest.

Kepikõndijaid pannakse üritusele kirja 10. oktoobril kella 9—10.45 Vabaduse platsil ning neile maksab osavõtt 25 krooni.

55. Viljandi linnajooksu start antakse 10. oktoobril Vabaduse platsilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles