Uhiuue mootorratta juhtimisõiguseta omanik hukkus

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorratas purustas meetrise väravaposti kaheks ja sellele asetati järgmise päeva loetud tundide jooksul hukkunu mälestamiseks paarkümmend küünalt.
Mootorratas purustas meetrise väravaposti kaheks ja sellele asetati järgmise päeva loetud tundide jooksul hukkunu mälestamiseks paarkümmend küünalt. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Pühapäeva õhtul juhtus Paalalinnas traagiline liiklusõnnetus, milles hukkus äsja mootorratta omanikuks saanud noormees.

Paala tee 40 elava pereema Ellen Sardis kuulis kella poole kümne paiku oma hoovis imelikku mütsatust ja läks vaatama, mis juhtus. Väravapostide vahel nägi ta lebamas raskete vigastustega noormeest, kel paistis vanust olevat sama palju kui ta pojal. Naise ehmatus oli nii suur, et hetk hiljem telefoniga õue jooksnud vanem tütar oli see, kes suutis õnnetusest kiirabile teatada. Koos tuvastati, et tegu pole siiski perepoja, vaid võõra inimesega.

Viljandi noortele nagu suur vend

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles