Auto saab puhtaks kolme euro eest

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik Viljandi autopesulaid pakub kõige lihtsamat välipesu kümne euro eest. Nii ka Jazzi pesutänav, kus suurem pori võetakse maha käsitsi ja viimase lihvi annavad automaatharjad. Juht võib jääda autosse istuma ja töö saab tehtud vähem kui kümne minutiga.
Enamik Viljandi autopesulaid pakub kõige lihtsamat välipesu kümne euro eest. Nii ka Jazzi pesutänav, kus suurem pori võetakse maha käsitsi ja viimase lihvi annavad automaatharjad. Juht võib jääda autosse istuma ja töö saab tehtud vähem kui kümne minutiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Autopesulate tipphooaeg on alanud. Pesulat valides võib aga üldjuhul lähtuda rusikareeglist, et mida rohkem seal ise vaeva näha, seda madalamaks hind kujuneb.

Viljandlased saavad valida nelja tüüpi autopesulate vahel. Siin on täis- ja poolautomaatpesula, käsipesuteenuse pakkujaid, aga ka iseteenindus- ehk selvepesulaid.

Viimati nimetatuid on kaks: sügisel avatud Texor ja paar kuud tagasi kliente teenindama hakanud Nutipesu. Need erinevad teistest selle poolest, et neis ei osteta pesemisteenust, vaid pesuaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles