Teeremont ei ole augulappimine. Sakala palub vabandust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Suurmägi
Marko Suurmägi Foto: Marko Saarm / Sakala

SEDA LUGU alustan ma vabandusega. Palun vabandust Viljandi linnavalitsuselt ja ametnikelt, keda pahandas ja solvas kolmapäevases Sakalas ilmunud artikkel «Viljandi linn plaanib uusi töökohti luua tänavaauke lappides». Ma olen täiesti nõus, et pealkirja säärast sõnastust võib tõlgendada solvavalt, ning täpsustan siinkohal, et tegelikult ei soovi linn pelgalt auke lappida, vaid teha viiele põhitänavale kapitaalremonti.

Kui suur vahe on augulappimisel ja kapitaalremondil? Neile, kes teetööga iga päev kokku puutuvad, on see üüratu. Neile aga, kes kasutavad teed selleks, et ühest kohast teise jõuda, võib see vahe tunduda imeväike.

Sakala ei tahtnud selle artikliga kedagi solvata. Me ei kirjuta uudiseid eesmärgiga kellelegi nii-öelda ära panna. Ka selle, 11,3 miljoni euro jagamisest rääkiva loo puhul oli meie peamine soov tuua välja kõik valdade ja linnade tahtmised ning uurida, kas need tunduvad mõistlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles