Repliik: Rivaalid ja sõbrad

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Soeorg
Helen Soeorg Foto: Elmo Riig

Paljud spordisõbrad rõõmustasid Euroopa kergejõustiku meistrivõistluste eel, et seekord tõesti on, mida vaadata: Eestil on lootust kolmele medalile. Üleeile õhtul oli aga telerist naiste kaugushüppe finalistide rivistust vaadata päris valus: Ksenija Baltat teiste seas ei olnud. See, et ta kvalifikatsioonis põrus ja finaaliukse taha jäi, kurvastas fänne väga.

Kui Eesti sportlasel läks ootamatult kehvasti, siis lätlasel Ineta Radēvičal seekord vedas: tema tegi tõeliselt nauditava esituse. Samas kas neli väga pikka hüpet oli ikka vedamine? Kümmekond aastat tippspordis olnud naine juba teab, mida teeb.

Mina loodan, et edaspidi jätkavad hästi nii Ksenija Balta kui Ineta Radēviča. On ju põnevam võistlusi jälgida, kui peale oma tüdruku teeb kaasa ka naabrineiu. Täpselt samamoodi oli mõnus tunnistada Aleksander Tammerti ja Virgilius Alekna sõprust. Kettahiidude heast läbikäimisest andsid teada spordikommentaatorid ja seda kinnitas telepilt. Mehed elasid teineteise heidetele südamlikult kaasa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles