Eestlased saavad magusat ja soomlased kibedat

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on tootmisliinide juures ametis kümme inimest. Ettevõtte müügitööd juhitakse Tallinnast.
Praegu on tootmisliinide juures ametis kümme inimest. Ettevõtte müügitööd juhitakse Tallinnast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nähes Tallinna sadamas põhjanaabreid kohvrite kaupa alkoholi laevale vinnamas, võib olla kindel, et vähemalt mõnes neist loksuvad Viljandimaal täis villitud likööri- ja viinapudelid.

Pärast seda, kui vahepeal suuruselt Eesti teise alkoholitootja staatust nautinud aktsiaselts Liiwi Heliis 2011. aastal pankrotti läks, hakkas Holstres seisma jäänud tehast rentima osaühing Lootsi Expresso, mis nüüdseks on ümber nimetatud osaühinguks Koch.

Viidates Holstre tootmiskompleksi vananenud seadmetele ja logistiliselt ebamugavale asukohale, hakkas firma mullu Lääne-Virumaale uut liini püsti panema ning tänavu tõmbas ta Viljandimaal oma tegevuse kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles