Rock Ramp tahab Viljandi rokikeskuseks muuta

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lossimägedes algab Rock Ramp.
Lossimägedes algab Rock Ramp. Foto: Gert Kiiler

Tänavu 6. ja 7. augustil Viljandis teisel Kirsimäel ning Kaevumäel peetav rokifestival Rock Ramp toob kahe päeva jooksul kuulajate ja vaatajate ette 27 kollektiivi.

Kahepäevasel välikontserdil astuvad üles B.D.Ö., Terminaator, Recycle Bin, Winny Puhh, HND, J.M.K.E., Vennaskond, Pedigree ja paljud teised. Festivali ööklubides vanas lennukitehases ja klubis «Puhas Kuld» esinevad lisaks kaheksa bändi. Kahel päeval astub üles 27 kollektiivi.

Vähem kui kaks nädalat pärast pärimusmuusika festivali avab 6. augustil kell 16 Rock Rambi Viljandimaa Noortebänd 2010 võitja Oak Tree ning lõppakordi saab festival alles 8. augusti varajastel hommikutundidel kahe ööklubi kaitsvate seinte vahel.

Tänavu kutsub festival öösel külalisi koguni kahte klubisse. Suurim neist asub vanas tehasehoones ja mahutab ligi tuhat külastajat. Teine ööklubi asub klubis Puhas Kuld ja on tuttav festivalikülastajatele juba eelmisest aastast. Mõlemas ööklubis saab kuulata elavat muusikat ja hommikutundideni mängivad ka DJ-d.

Uuendusena on Rock Rampi telklaager kolinud ja asukohaks on valitud plats, mis paljudele folgikülastajatele on juba aastaid tuttav, sest see asub Valuoja tiigi kõrval Valuoja kooli spordiväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles