Klubirahva toob kokku USA räppar

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui homme õhtul võib Cheersi ees näha hiphopi- ja räpihuvilist publikut peole minemas, siis eile päeval valvas ööklubi ukse juures Madis Meieri koer Matilda.
Kui homme õhtul võib Cheersi ees näha hiphopi- ja räpihuvilist publikut peole minemas, siis eile päeval valvas ööklubi ukse juures Madis Meieri koer Matilda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis võib sageli kuulata džäss- ja folkmuusikuid, ent sel reedel toob ööklubi Cheers siia täiesti uued räpituuled. Lossi tänaval asuvas ööklubis astub lavale USA-st pärit lauljatar Ashnikko.

«Praegu on ta umbes pool aastat Riias vahetusõpilane olnud ja samal ajal Baltikumis ringi reisinud ja esinenud,» lausus üks ööklubi Cheers omanikke Madis Meier.

Klubi omanikud soovivad artisti kutsumisega publikule midagi originaalset pakkuda. «Kõrval klubides käib Eesti popartiste, aga meie kontseptsioon nende najal ei toimiks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles