Endine kutsekooli maja on inimestes huvi äratanud

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et vana kutsekooli maja vastu on linnavalitsuse sõnul huvi tuntud, võib homme aset leidev oksjon edukaks kujuneda.
Et vana kutsekooli maja vastu on linnavalitsuse sõnul huvi tuntud, võib homme aset leidev oksjon edukaks kujuneda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus loodab, et Männimäel asuv endine kutsekooli hoone suudetakse homme internetioksjonil maha müüa. Toidupank ja Viljandimaa lasterikaste perede ühendus, kes peaksid sealt sel juhul lahkuma, pole kolimisele veel põhjalikult mõelnud.

Veebruari algul pani Viljandi linnavalitsus Männimäe tee 26 asuva endise kutsekooli maja müüki kolmandat korda alghinnaga 150 000 eurot. Eelmised kaks enampakkumist kuulutati luhtunuks.

Linnavalitsuse linnavara peaspetsialisti Andres Makku sõnul on internetioksjon homme ning kindlustunnet, et seekord võib kaup ostja leida, annab asjaolu, et ostuhuvilised on maja uudistamas käinud. «Ma ei tea, et keegi oleks eelmistel kordadel seda vaatamas käinud. Ma väga loodan, et kui nüüd on huvi tuntud, tehakse ka pakkumine,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles