Koalitsioon sõitis bussiga pensionäridest üle

Helmut Hallemaa
, Viljandi linnavolikogu liige, Keskerakonna saadikurühma esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Hallemaa valiti Keskerakonna Viljandi linnapea kandidaadiks.
Helmut Hallemaa valiti Keskerakonna Viljandi linnapea kandidaadiks. Foto: Elmo Riig / Sakala

NÜÜD ON SEE tehtud! Veebruarikuisel istungil muutis Viljandi linnavolikogu sotsiaaltoetuste maksmise tingimusi ja korda. Tasuta bussisõidu õiguse saavad kõik vanemad kui 65-aastased linna pensionärid.

Määruse eelnõu esitas Keskerakonna saadikurühm. Seda toetas ka volikogu koalitsioon. Paraku tehti sellesse rakendumise aja osas märkimisväärne ja inimestele halb muudatus: kolmeteistkümne sotsiaaldemokraadi ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) poliitiku häälega lükati toetuse kehtimahakkamise aeg 1. juulile.

Määruse eelnõu kohaselt, mille ma Keskerakonna saadikurühma esimehena Viljandi linnavolikogu 28. novembri istungil volikogule üle andsin, oleks eakatele tasuta sõidu õigus rakendunud 1. jaanuarist ning I–III klassi õpilastele 1. septembrist 2014. Hiljem, 5. detsembril ja 29. jaanuaril esitasime muudatused. Nendes versioonides oli eakate toetuse rakendamise ajaks kavandatud 1. aprill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles