Kahe basseini vesi soojeneb peatse avamispeo ootuses

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujula, mida Abja valla rahvas on kaua oodanud, avab uksed järgmisel nädalal. Selle rajamiseks on kulunud tsirka 330 000 eurot. Fotol on Abja gümnaasiumi infojuht Keijo Koort ning ujula ja spordikompleksi puhastusteenindaja Merle Lubi.
Ujula, mida Abja valla rahvas on kaua oodanud, avab uksed järgmisel nädalal. Selle rajamiseks on kulunud tsirka 330 000 eurot. Fotol on Abja gümnaasiumi infojuht Keijo Koort ning ujula ja spordikompleksi puhastusteenindaja Merle Lubi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nüüd on ka Abja-Palu­ojal ujula. Gümnaasiumi spordikompleksi alumisel korrusel loksub sinetav vesi ja mulisevad massaažidušid.

Abja vallavanema Peeter Rahneli sõnul tehti spordikompleksi projektiga algust 2008. aastal ja kui kalendris lõi ette 2009. aasta, algas ka ehitus. «Kohe, kui kompleksi ehitama hakkasime, oli see planeeritud koos ujulaga,» ütles ta.

Ujujaid ootab kaks basseini

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles