Uisutajaid ootab suurepärane rada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba mõnda aega on uisutajad saanud nautida Viljandi järve siledat jääd. Eeloleval pühapäeval tuleb seal viies Mulgi uisumaraton.
Juba mõnda aega on uisutajad saanud nautida Viljandi järve siledat jääd. Eeloleval pühapäeval tuleb seal viies Mulgi uisumaraton. Foto: VILJANDI RATTAKLUBI

Mulgi uisumaratoni korraldajatel on tänavu osalejatele pakkuda kõigi aegade siledaim ja pikim rada.

Võistluspäeva korraldaja, Viljandi rattaklubi juhi Veiko Šmidti sõnul on seekord võimalik Viljandi järvel nautida ideaalilähedasi uisutamisolusid. «Sile jää, kaunid vaated... Eri ilmaprognoosid lubavad pühapäevaks ka suurepärast talveilma,» rõõmustas ta.

Sel aastal viiendat korda teoks saaval Mulgi maratonil on kavas 30-kilomeetrine põhidistants ja kolmandiku võrra lühem matkasõit. Mõni tund enne maratoni starti peetakse Viljandi järvel aga Eesti kiiruisutamise meistrivõistlused. Selle tarvis on lumest puhastatud 400-meetrine ovaal, kus jää on Šmidti hinnangul väga hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles