Kaitseväe orkester annab Abjas emadepäeva kontserdi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kaitseväe orkester
Eesti kaitseväe orkester Foto: Liis Treimann

Eesti kaitseväe orkester major Indrek Toompere juhatusel annab 9. mail «Kevadtormi» õppuse alal kaks emadepäeva kontserti.


Esmalt esinetakse kell 13 Abja kultuurimaja juures ja kell 15.30 on kontsert Kilingi-Nõmme klubis.

Igal aastal on emadepäev «Kevadtormi» ajal ning kaitsevägi on ikka püüdnud austust avaldada emadele, kelle pojad samal ajal õppusel ajateenistust lõpetama asuvad. Lisaks on mitu tänavuse «Kevadtormi» alalt pärit noormeest välisoperatsioonil Afganistanis.

Major Toompere sõnul on kontserdi kavva võetud lisaks sõdurilauludele tuntud eesti muusikat ja päeva eripära arvestades ka südamlikumaid viise.

Kontserdid Abja-Paluojal ja Kilingi-Nõmmel on avatud kõikidele huvilistele. Esinemine kestab veidi alla tunni ning kaitsevägi teeb kontserdile ka meeleoluka sissejuhatuse.

Kaitseväe orkestri koosseisus on lisaks kutselistele muusikutele ajateenijad. Kaitseväe orkestri ajateenijate lauluansambel esineb à cappella emadepäeva kontserdil Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles