Marge Tirgo pälvis tunnustuse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Tirgo
Marge Tirgo Foto: Elmo Riig / Sakala

Isamaa ja Res Publica Liidu naiskogu kuulutas aasta naisettevõtjateks Marge Tirgo, Hülle Paesi ja Imbi Karu.


Viljandlanna Marge Tirgo on osaühingu Sveba-Dahlen ja aktsiaseltsi Sveba-Dahlen Baltic kauaaegne ja edukas juht. Ettevõte on osalenud mitmel aastal Viljandi ettevõtlusvõistlusel ja seal auhinna pälvinud. Marge Tirgo on ka Viljandi Rotary klubi president.

Autasud anti kätte esmaspäeval Türil seminaril «Naised ettevõtluses», kus naisettevõtjad vahetavad kogemusi ning peavad koostööplaane.

Sama tunnustuse pälvinud Hülle Paes on Haapsalus tegutseva osaühingu Teele P&P juhatuse liige. 1992. aastal asutatud perefirma põhitegevusala on kondiitri- ja pagaritoodete valmistamine. Järjepideva tööga, aastatega arenedes ja kasvades on Hülle Paesi kohvik saanud Haapsalu inimeste igapäeva loomulikuks osaks, seal süüakse lõunat ja sealt tellitakse pidukringlid.

Imbi Karu on Järvamaal tegutsev füüsilisest isikust ettevõtja, kes peab omanimelist käsitöötuba. Ta on aastaid eri vormides tegelnud käsitööga, otsides uusi tegevusvaldkondi, ning tunnustatud käsitöömeistrina on ta korraldanud koolitusi ja õpitubasid paljudele huvilistele nii Türil kui kaugemal. Koolituste ja toodete müügi korraldamisega on Karu aidanud paljudel oma käsitööoskusega raha teenida, samas populariseerides käsitööd hobina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles