Korvpallureid oodatakse turniirile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa 2010. aasta korvpalli meistrivõistlustel kaasa teha soovivate meeskondade esindajaid oodatakse 5. veebruaril kell 17.30 Viljandi spordihoonesse turniirieelsele nõupidamisele.



Tiitlivõistluste peakohtunik Vello Rits avaldas lootust, et osalejaid koguneb enam kui sügisel aset leidnud maakonna karikavõistlustel. «Oleme selles võrdlemisi kindlad, sest huvi on tundnud mitu võistkonda, kes karikavõistlustel kaasa ei teinud,» lausus ta.



See, millist süsteemi maakonna meistrite selgitamisel tänavu kasutatakse, lepitakse kokku reedesel nõupidamisel.



Korraldajad paluvad kõikide meeskondade esindajatel sinna kaasa võtta võistkondade nimelise ülesandmise lehe. Lisainfot turniiril osalemise kohta, oma ettepanekuid esitada ja osavõtu soovist teada anda saab ka e-postiaadressil igor@viljandimaa.ee.



Maakonna korvpalli meistrivõistluste esimesed kohtumised on kavandatud veebruari kolmandale nädalale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles