Võhma kooli staadion saab uue katte

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurima häältesaagi kogus Võhmas Keskerakonna esindaja Hannes Männik. Paraku jäi nimekirjakaaslaste panus napiks ja Männik pääses Keskerakonnast ainsana volikokku.
Suurima häältesaagi kogus Võhmas Keskerakonna esindaja Hannes Männik. Paraku jäi nimekirjakaaslaste panus napiks ja Männik pääses Keskerakonnast ainsana volikokku. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võhma kooli spordiväljakul käivad rekonstrueerimistööd, mille lõppedes võib linnameeskond hakata mängima rahvusvahelise jalgpalliliidu nõuetele vastaval väljakul.


Taastataval spordiväljakul on tehtud mullatööd, valminud on staadioniringi aluskate ja külvatud muru.



Ehitusraha saamiseks projektitaotluse esitanud spordiklubi Võhma juhatuse liige Hannes Männik ütles, et 1986. aastal valminud staadion oli oma aja ära elanud. «Jooksuring oli ebatasane ja jalgpalliväljak normidest väiksem,» kirjeldas ta olukorda.



Staadioniring kasvab seniselt 330 meetrilt 350-le ning platsi mõõtmed on edaspidi 90x62 meetrit. Projekti abil saadakse ka uued, teisaldatavad jalgpalliväravad.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles