Jalgpallimeeskondi oodatakse maakonna meistrivõistlustele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased. Foto: Elmo Riig / Sakala

Klubi Viljandi JK Kotkad eestvedamisel korraldatavatel Viljandimaa jalgpalli meistrivõistlustel osaleda soovivaid võistkondi oodatakse endast märku andma 30. septembrini.


Turniiri peakorraldajad on Marek Mäerand ja Kristen Kähr. Oma osavõtusoovist tuleb teada anda Kristen Kähri telefonil 5199 9647 või


e-postiaadressil kristen06@hot.ee.



Meistrivõistlustel osalevate meeskondade maksimaalne suurus koos esindajate ja treeneriga on 16 liiget.



Kristen Kähri sõnul loodetakse tänavune maakonna meister selgitada hiljemalt 1. novembriks ning mängudega plaanitakse algust teha 1. oktoobril. Osalevate meeskondade esindajate koosolek on 30. septembril kell 18 Viljandi spordihoones.



«Koosolekul saame täpsustada turniiri juhendit ja leppida kokku turniirisüsteemis. Vajaduse korral loosime seal ka alagrupid,» kõneles Kristen Kähr.



Mullu tegi Viljandimaa meistrivõistlustel kaasa üheksa meeskonda. Veteranide ja Electrumi vahel peetud finaalmäng lõppes Electrumi võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles