Konkurent murdis viljandlaste mängu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti 2010. aasta käsipalli meistrivõistluste avamängus tuli kohalikul meeskonnal tunnistada Aruküla / HC Tallase 31:23 paremust.


Kodusaalis heitlikult mänginud viljandlastel oli raskusi skoori tegemisega ja vastase kaitseliini murdmisega. Esimese väravani jõudsid viljandlased alles seitsmendal mänguminutil, kui vastased olid kirja saanud kuus edukalt lõppenud rünnakut.

Avapoolaja viimase kümne minuti jooksul viljandlased siiski toibusid ning suutsid jonnakalt püsinud viieväravalise kaotusseisu poolaja lõpuks vähendada kahele väravale, mis numbrites oli 14:16.

Teisel poolajal jäi oodatud murrang viljandlaste mängu kahjuks tulemata. Tänavustel tiitlivõistlustel end Aruküla meeskonnaks nimetav vastane jätkas enesekindlalt, teenides kergeid punkte, samal ajal kui viljandlastel ei õnnestunud kuigi sagedasti tema väravat tabada.

Avavoorus Aruküla / HC Tallase kaheksapunktilist paremust tunnistama pidanud Viljandi meeskonna suurim väravaviskaja oli kolmapäeval Ott Varik seitsme tabamusega. Kuus väravat viskasid Marko Koks ja Taavi Tibar, kaks Vitali Vorobjov ja ühe Kristo Voika ja Lauri Ant.

Viljandi HC jätkab meistrivõistlusi 30. septembril, kui Kehra spordihoones on tema vastane tiitlikaitsja HC Kehra.

Teistes kolmapäeval peetud meistriliiga kohtumistes võitis Põlva Serviti 33:18 Tallinna käsipallikooli ja Chocolate Boys 40:30 SK Tapa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles