Vana-Võidus tehakse suurte autodega täppistööd

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülesanne on sooritatud: juht on parkinud auto kurikarea ligidale nii, et rattaid välja pöörates tabas rehv ainsat rohelist kurikat. Pilt pärineb 2011. aastast.
Ülesanne on sooritatud: juht on parkinud auto kurikarea ligidale nii, et rattaid välja pöörates tabas rehv ainsat rohelist kurikat. Pilt pärineb 2011. aastast. Foto: MITTETULUNDUSÜHING PROFID AJ

Sel nädalavahetusel selgitatakse Vana-Võidus Viljandi ühendatud kutsekeskkooli territooriumil Eesti osavamad veoki- ja bussijuhid ning peetakse veokifestivali.

Täna saavad kõik huvilised jälgida, kuidas võistlejad sooritavad platsil mitmesuguseid sõiduülesandeid, näiteks täpsusmanööverdamist ja jalgrattast õigelt kauguselt möödumist. Ühtlasi saab uudistada veoautode väljapanekut.

«Truck Festiks» nimetatav üritus leiab aset kolmandat korda. Kutseliste auto- ja bussijuhtide meistrivõistlustel parimaks osutuvad roolikeerajad sõidutatakse järgmisel aastal Poolas Krakowis korraldatavatele maailmameistrivõistlustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles