Õunaaias jaurasid väikesed tsiklid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel pühapäeval Abja õunaaia motorajal peetud võistluse kõige kiiremate sõitjate starti kogunesid Mini MX ekspertklassi sõitjad.
Eelmisel pühapäeval Abja õunaaia motorajal peetud võistluse kõige kiiremate sõitjate starti kogunesid Mini MX ekspertklassi sõitjad. Foto: Liina Valt

Nädala eest Abja-Paluojal sealse noorte tehnikaringi eestvõttel peetud motovõistlus saab tuleva nädala laupäeval järje.

Möödunud pühapäeval peetud «Abja õunaaia 2013 Mini MX / sääru» avaetapil teenis kolmes võistlusklassis etapipunkte 38 osalejat. Oodatult oli enim startijaid pitbike’ide vabaklassis, kus 20 tulemuse kirja saanust teenis Janno Raba ja Jarli Palgi ees etapivõidu Rainer Varblane.

Pitbike’ide ekspertklassi sõitjaid oli kohal 11. Selles arvestuses teevad kaasa need Mini MX motosõitjad, kes on viimase viie hooaja jooksul Eesti motospordiföderatsiooni mõõduvõttudel esikolmikusse jõudnud. Kahe sõidu kokkuvõttes teenis etapivõidu Günther Põllumäe, teine oli Karl Lõbus ja kolmas Kauri Raba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles