Pillimehi seob veri

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks rumeenlast laua ääres, üks laua peal. Cantea Nicusori (vasakul) ja Costicã Pantiru peavad oma muusikas väga tähtsaks traditsioone. Arvutist paistab Marius Neagu, kes nõustus varasest kellaajast hoolimata tõlgina appi tulema. Täna keskööl astub Fanfare Shukar üles festivali ööklubis.
Kaks rumeenlast laua ääres, üks laua peal. Cantea Nicusori (vasakul) ja Costicã Pantiru peavad oma muusikas väga tähtsaks traditsioone. Arvutist paistab Marius Neagu, kes nõustus varasest kellaajast hoolimata tõlgina appi tulema. Täna keskööl astub Fanfare Shukar üles festivali ööklubis. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kes ei mäletaks Emir Kusturica vägevat komöödiat «Must kass, valge kass». Selle uskumatult kireva loo tegevus käis Doonau-äärses mustlaste kogukonnas, kus kohalik gangster Dadan püüdis sokutada oma õde mehele suure maffiabossi sõbra pojale, tasase iseloomuga Zarele.

Film ja kogu seda saatev pöörane muusika on nii üle võlli, et paari lausega seda juba ei kirjelda. Ja kes on linateost korra näinud, ei see unusta.

Kehakeeletõlk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles