Tulevik võitis karikamängu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond alistas Eesti karikavõistluste teise ringi mängus 1:0 SK Imavere Forssi.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond alistas Eesti karikavõistluste teise ringi mängus 1:0 SK Imavere Forssi. Foto: Janica Sepp

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond sai teisipäeval koduväljakul peetud Eesti karikavõistluste teise ringi mängus 1:0 võidu neljandasse liigasse kuuluva SK Imavere Forssi üle ning jõudis sellega karikaturniiril 32 parema sekka.

Viljandi linnastaadionil aset leidnud kohtumise ainsa tabamuse autoriks märgiti protokolli Siim Saar. Teisipäeval 18-aastaseks saanud Tuleviku mängija realiseeris avapoolaja lõpu eel 11 meetri karistuslöögi.

Karikamängus meeskonna kaptenipaela kandnud Rain Tölpuse sõnul jättis meeskond palju välja võideldud väravavõimalusi seekord kasutamata ning suureskooriline võit polnud ka omaette eesmärgiks seatud.

«Taktikalisest mänguplaanist, mis nägi ette lühikest söödumängu ja palli hoidmist, pidasime korralikult kinni,» kõneles Tölpus.

Tema sõnul rõhutati võistkonnale mängu eel, et vastast ei tasu alahinnata, ning tema arvates suhtus kogu võistkond mängu täie tõsidusega. «Me polnud seekord väljakul oma tugevaimas kossseisus,» lisas ta.

Eesti jalgapall karikavõistluste järgmisesse ringi jõudnud Viljandi Tulevik jätkab juba reedel mänge Eesti meistrivõistluste esiliigas, pidades võõrsil kohtumise Tallinna FC Puumaga.

Eesti karikavõistluste teises ringis on Viljandimaalt 64 meeskonna seas veel SK Tääksi esindus, kes oma kohtumise peab 24. juulil Tartus sealse JK Welko Elektriga. Eesti meistrivõistlustel kuulub SK Tääksi kolmandasse liigasse, tema karikavõistluste vastane mängib liigajalgpalli astme võrra kõrgemas seltskonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles