Kultuurne motobande jagas veste

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurne motobande jõuab neljapäeval Pärnusse.
Kultuurne motobande jõuab neljapäeval Pärnusse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval tegid Viljandis pikema vahepeatuse tuuril «Kultuurne motobande» osalejad, kes koguvad raha heategevuslikku Kuningas Arthuri Fondi.


Motoseltskonda kuulub hulk muusikud, kuid tsikli selga on istunud ka teisi avalikkusele tuttavaid inimesi.

«Kahjuks ei tee tuuril kaasa Jaagup Kreem ja Elmar Liitmaa, ehkki nad seda esialgu kavatsesid,» selgitas sihtasutuse Kuningas Arthuri Fond juhataja Mart Mikk, miks Olerexi tanklasse tulnud väiksed viljandlased ei kohanud seal oma lemmikuid.

Pühapäeval alanud ja neljapäeval lõppev üle-eestiline ringsõit saab uusi osalejaid mitmel pool. Viljandis liitus tsiklisõitjatega paar inimest, et sõita edasi Karksi-Nuia.

Viljandis tervitas tsiklimehi linnavalitsuse motoriseeritud esindus eesotsas linnapea Kalle Jentsiga. Külalised jagasid ligi kolmekümnele kohale tulnud huvilisele helkurveste, propageerimaks ohutut liiklemist.

Tuuritajad loodavad välja anda umbes 600 vesti ning koguda raha, et osta antikvariaatidest Gustav Ernesaksa esemeid, mis on sinna sattunud, ning annetada need helilooja majamuuseumile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles