Staadioni ehitus venib finiši poole

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm Sloveeniast pärit meest värvisid eile Viljandi staadionile äsja maha pandud tartaankatet. Nad on Saksamaal valmistatud katet paigaldanud mitmel pool Euroopas, viimati tegid nad seda tööd Lätis.
Kolm Sloveeniast pärit meest värvisid eile Viljandi staadionile äsja maha pandud tartaankatet. Nad on Saksamaal valmistatud katet paigaldanud mitmel pool Euroopas, viimati tegid nad seda tööd Lätis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi lepingu järgi pidi Viljandi staadion juba esmaspäeval valmis olema, ei kiirusta linnajuhid ehitajat tagant, sest soovivad võimalikult hea kvaliteediga tööd.


«Praegu on tähtis, et rajakate saaks paika nii, et see kestaks aastakümneid,» selgitas eile platsil käivaid töid jälginud Viljandi abilinnapea Rein Triisa. «Kiirustada pole vaja.»



Seetõttu on Sloveeniast tulnud kattepaigaldajad ametis olnud vaid kuivadel ja päikselistel päevadel. Peatöövõtja, aktsiaseltsi Tallinna Teed projektijuht Raiki Reiljan ütles, et teoreetiliselt võiksid nad tegutseda ka märja ilmaga, kuid siis poleks kvaliteet kõige parem.



«Me ei taha sellist tööd nagu ühel Tallinna koolistaadionil, kus sügisel pandi rajakate kiiresti maha ja kevadel tuli töö ümber teha,» lausus Viljandi linnamajandusameti juhataja Priit Vihuri.


Loe lähemalt kolmapäevasest «Sakalast»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles