Linde vaadeldakse tornidest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval on tornide linnuvaatluspäev, Viljandimaal on juhendaja kahes vaatlustornis, neist Õisu tornis ootab huvilisi Riho Männik.
Laupäeval on tornide linnuvaatluspäev, Viljandimaal on juhendaja kahes vaatlustornis, neist Õisu tornis ootab huvilisi Riho Männik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval on tornide linnuvaatluspäev, mil üle Eesti saab koos juhendajaga vaatlustornidest linde jälgida ja sel moel teadmisi piirkonna linnustikust.

Viljandimaal on juhendaja kahes vaatlustornis. Õisu tornis ootab kella 8—12 huvilisi Riho Männik ja Jõesuus kella 7—13 Tarmo Teppe. Lähemat infot saab ornitoloogiaühingu kodulehelt eoy.ee.

Igas tornis peetakse liiginimekirja ning selgitatakse välja Eesti linnurikkaim vaatlustorn. Linnuvaatlusi ja liiginimekirja võib teha ka omal käel neis vaatlustornides, kus juhendajaid ei ole.

Vaatlustulemused tuleb edastada koordinaator Mariliis Märtsonile laupäeval hiljemalt kell 17 e-postiga aadressil mariliis.martson@gmail.com. Selles tuleb esitada vaatluse koht ja kellaaeg, kohatud liikide nimekiri, juhendajate nimed ja telefon ning vaatlusel osalenud linnuhuviliste arv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles