Noored panid äriideed patta

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et Tarvastu gümnaasiumi abituriendid Heleri Mändla, Margit Külaots ja Rita Raadik peavad kooliaasta lõpul oma õpilasfirma Mirembe tegevuse katkestama, murravad nad praegu pead, mis kujul edukat projekti edasi arendada.
Et Tarvastu gümnaasiumi abituriendid Heleri Mändla, Margit Külaots ja Rita Raadik peavad kooliaasta lõpul oma õpilasfirma Mirembe tegevuse katkestama, murravad nad praegu pead, mis kujul edukat projekti edasi arendada. Foto: Erakogu

Noorte ettevõtlikkusprogrammi Entrum tänavuse ideevõistluse finaalis konkureerib omavahel 42 meeskonda. Neist 11 on pärit Viljandi maakonnast.

Märtsi lõpul esitlesid sel aastal Entrumis kaasalöövad Hiiu-, Saare-, Pärnu- ja Viljandimaa noored žüriile oma äriideid ning rääkisid üksikasjalikult sellest, millised on sügisel alanud töö esimesed tulemused. Mais kuulutatakse välja need, kes võivad uhkusega kanda kõnealuste maakondade kõige ettevõtlikuma noore tiitlit.

Enam kui mullu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles