Sakala keskus paneb tööle beebikino

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis on võimalik kinokunstist osa saada Sakala keskuses.
Viljandis on võimalik kinokunstist osa saada Sakala keskuses. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna õhtul näeb Viljandi Sakala keskuses uut eesti filmi, kolmest lühifilmist koosnevat kassetti «Karikakramäng II». Homme ennelõunal avatakse sama filmiga samas kohas Viljandi esimene beebikino.


Pesamunakino ehk beebikino on filmiseanss, kuhu lapsevanemad on oodatud filmi vaatama koos väikelastega. Saalis on heli tavalisest vaiksemaks keeratud, on veidike valgust ning võimalus istuda toolil või hoopiski põrandal. Beebide pisut vanematele vendadele ja õdedele on valmis seatud omaette mängunurk.

«Selle ettevõtmisega soovib Sakala keskus pakkuda lapsevanematele võimalust tulla lapsega kinosaali, ilma et peaks muretsema teiste vaatajate segamise pärast,» teatas Sakala keskuse turundusjuht Maris Aarna. «Samuti on see uus võimalus ajaveetmiseks koos põnnidega.» Neljapäeval kell 11 algavasse beebikinno on oodatud ka kõik teised päevased filmisõbrad.

«Karikakramäng II» jõuab esimest korda Sakala keskuse ekraanile juba täna õhtul kell 19. Kolmest lühifilmist koosneva kasseti läbiv teema on igavikuline — armastus. Filmis astuvad üles Anne Reemann, Eero Spriit, Ivo Reinok, Eva Püssa jt.  Filmikassetti võib pidada järjeks 1977. aasta Peeter Simmi episoodfilmile «Karikakramäng». Neid kahte ühendab Arvo Kukumägi ülesastumine.

Järgmine beebikino seanss on 28. veebruaril kell 11, kui linastub samuti värske eesti film, Hardi Volmeri «Elavad pildid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles