Öökoss sai järje

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri «Öökoss vol 2» finaalis kohtusid meeskonnad Taavi/Koit ja Hansa Ilutulestikud.
Turniiri «Öökoss vol 2» finaalis kohtusid meeskonnad Taavi/Koit ja Hansa Ilutulestikud. Foto: Siim Teder

Laupäeval Viljandi avatud noortetoa korraldusel spordihoones teokssaanud «Öökoss vol 2» kujunes samavõrd võitluslikuks, kui oli oktoobris asetleidnud esimene hilisõhtune kolm kolme vastu mängitud korvpalliturniir.

Nagu ütles üks ürituse korraldajaid Mart Saar, osales taas 14 meeskonda. Sel korral jõudsid tänavakorvpalli määrustiku alusel peetava turniiri finaali Taavi/Koit ja Hansa Ilutulestikud ning 9:3 jäi peale esimesena nimetatud võistkond koosseisus Marti Stepanov, Ott Toomsalu, Ott Varik ja Hans Müllerson.

Teise kohaga rahulduma pidanud võistkonda Hansa Ilutulestikud kuulusid Aivar Piir, Indrek Paal, Joel Paal ja Kaivo Pullisaar.

Kolmas koht läks seekord oktoobrikuise mõõduvõtu parimale Stiflerile koosseisus Steven Tensing, Marek Ungerson, Rasmus Ots ja Siim Varblane. Nemad oli otsustavas kohamängus 9:8 paremad võistkonnast, kes nimetas end Kustus Ära.

Mart Saare sõnul on selline spordivõistlus leidnud oma huviliste seltskonna ning see annab korraldajatele jõudu tänavu veel üks mõõduvõtt teoks teha. ««Öökoss vol 3» peetakse Viljandi spordihoones kevadisel koolivaheajal 23. märtsil,» andis ta teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles