Viljandi sõudjad avasid koduse võistlushooaja Tartus medalitega

Priscilla Õmblus
Copy
Naiste ühepaadil sõudsid Emajõe karikavõistlustel esikolmikusse kaks viljandlannat: Doris Meinbek (paremal) teenis hõbeda ja Gerli Endrekson (paremal) pronksmedali. Kuldmedalile tuli Rachel Kõllo.
Naiste ühepaadil sõudsid Emajõe karikavõistlustel esikolmikusse kaks viljandlannat: Doris Meinbek (paremal) teenis hõbeda ja Gerli Endrekson (paremal) pronksmedali. Kuldmedalile tuli Rachel Kõllo. Foto: Viljandi sõudeklubi

Eelmisel nädalavahetusel Tartus Emajõel peetud karikavõistlustel osalejate hulk näitas, et isu veele saada on sõudjatel suur. Kahel võistluspäeval osales 104 paatkonda, nende seas edukalt Viljandi omad.

"Stardis oli kümme viljandlast, kes kõik sõitsid välja väga head tulemused, arvestades, et ilmataat ei ole lubanud meil väga palju järve peal käia," rääkis Viljandi sõudmistreener Ruth Vaar ning selgitas, et tuul ja külm ilm on treeningprotsessile pannud märgatava piduri.

Emajõe karikavõistluste süsteem näeb ette, et kahel võistluspäeval sõidetakse 4000 ja 2000 meetrit ning tulemused liidetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles