Teisipäeval selgub teine finalist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste korvpalliturniiril mängitakse teisipäeval kaks põhiturniiri viimast kohtumist, millest AP Metsa ja Suure-Jaani I vastasseisu järel selgub teine finalist, kes astub reedel peetavas finaalis vastu Hansa Ilutulestikele.


Teisipäeval kell 18.15 kohtuvad maagümnaasiumi spordihoones teise tugevusgrupi viimases mängus Karksi-Nuia ja Paistu meeskond, kell 19.30 algab samas Suure-Jaani I ja AP Metsa vastasseis.

Teises tugevusgrupis, kus selguvad 7.-12. koha omanikud, on seni kõik mängud võitnud Karksi-Nuia endale võidu juba taganud, küll aga annab nimetatud mäng selguse Abja võistkonna lõpptulemuses.

Suure-Jaani I ja AP Metsa tugevama grupi kohtumise järel selgub teine maakonna turniiri finaalis meeskonna Hansa Ilutulestikud vastane.

Pühapäeval Suure-Jaanis mängitud kahes mängus pidi Hasna Ilutulestikud tugevamas grupis vastu 83:52 vastu võtma oma esimese kaotuse, samas aset leidnud teises kohtumises oli Anttila 64:57 parem Spordikooli esimesest. Möödunud reedel Sürgaveres mängitud teise tugevusgrupi mängus oli Suure-Jaani Noortekoondis 110:71 üle Rattaklubist.

Viljandimaa korvpallimeistrivõistluste finaalmäng mängitakse reedel kell 19 Viljandi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles