President ootab «Sakala» lugejate küsimusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves
Toomas Hendrik Ilves Foto: Elmo Riig / Sakala

Detsembri algul ilmub «Sakalas» president Toomas Hendrik Ilvese intervjuu, mille tegemisel pole usutlejaks ajakirjanik, vaid lugejad ise.

Kõik «Sakala» lugejad, keda huvitab Eestis ja maailmas toimuv, võivad saata lehetoimetusse päevakajalisi arupärimisi, millele nad tahaksid riigipealt vastust. Paremad neist jõuavad presidendi kätte ja saavad hiljem ka leheveergudel vastuse.

Küsimusi on aega saata 19. novembri hommikul kella 10-ni meiliaadressil hans.vare@ajaleht.ee, «Sakala» Facebooki-lehele või postiga aadressil «Sakala» toimetus, Tartu tänav 8, 71020 Viljandi.

Iga küsija peaks kirja panema ka oma ees- ja perekonnanime ning selle, millisest Viljandimaa kandist ta kirjutab. Anonüümseid küsimusi ei edastata.

Koos «Sakalaga» saadavad oma lugejate küsimused presidendile «Pärnu Postimees», «Virumaa Teataja», «Järva Teataja», «Valgamaalane» ja «Põhjarannik».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles