Esiliigas mängiv käsipallimeeskond lõpetas põhiturniiri

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordikooli meeskonna kahe viimati peetud kohtumise suurim väravaviskaja oli Kristo Voika.
Spordikooli meeskonna kahe viimati peetud kohtumise suurim väravaviskaja oli Kristo Voika. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste põhiturniiril kolmapäeval Viimsis oma viimase kohtumise pidanud Viljandi Spordikooli võistkond alistas 34:26 HC Viimsi II. Päev varem käisid viljandlased mängimas Tapal, kus neil tuli kohalikult võistkonnalt vastu võtta 28:31 kaotus.


Teisipäevane allajäämine SK Tapa II-le läks Viljandi esindusele maksma liiga


B-grupi teise koha. Selles kuueliikmelises grupis kogus ta kuue võidu ja nelja kaotusega 12 punkti. Punkti enam korjas Põlva Tarbijate Ühistu esindus, kes lõpetas TÜ/Alusehituse järel alagrupi teisena.



Eesti käsipalli meistrivõistluste esiliigas osaleb tänavu 13 võistkonda, kes olid põhiturniiril jagatud kahte alagruppi.



Põhiturniirile järgnevad veerandfinaalid, kus Viljandi Spordikool läheb vastamisi seitsmeliikmelises A-grupis teise koha saanud võistkonnaga. Selles grupis on aga põhiturniiril pidada veel mõned otsustavad kohtumised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles