Lahenes kolm tugevama grupi vastasseisu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna meistrivõistluste kohtumisi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljast laupäeval Raudna võimlas peetud maakonna korvpalli meistrivõistluste mängust kolmes kohtusid tugevama grupi meeskonnad, kes selgitavad turniiril kohti esimesest kuuendani.


Teise võidu nimetatud grupis teenisid laupäeval AP Mets ja Hansa Ilutulestikud, esimene neist oli 97:59 üle Abja vallast ning teine alistas 90:70 Spordikooli I. Kolmas samasse gruppi kuuluvate võistkondade Anttila ja Suure-Jaani I vastasseis lõppes Anttila 81:59 võiduga.

Nüüdseks on tugavamas grupis kõik võistkonnad pidanud kaks mängu. Täiseduga jätkavad AP Mets ja Hansa Ilutulestikud, võit ja kaotus on kirjas Anttilal ja Suure-Jaani esimesel ning seni võiduta on veel Abja vald ja spordikooli esimene.

Üks mäng peeti laupäeval Raudnas ka teises tugevusgrupis, selles teenis Karksi-Nuia tabelisse oma kolmanda võidu, alistades 76:48 Tarvastu valla.

Maakonna korvpalliturniir jätkub teisipäeval kahe mänguga maagümnaasiumi spordihoones, kus kell 18.15 kohtuvad Rattaklubi ja Paistu vald ning kell 19.30 mängivad Spordikooli I ja Suure-Jaani I.

Eeloleval laupäeval, 4. aprillil mängitakse kolm kohtumist Suure-Jaani gümnaasiumi spordisaalis. Kell 12 alustavad Suure-Jaani Noortekoondis ning Aken ja Uks, kell 13.30 Suure-Jaani II ja Algajad ning kell 15 Suure-Jaani I ja Hansa Ilutulestikud.

Viljandimaa meister selgub 24. aprillil Viljandi spordihoones peetavas finaalmängus, milles lähevad vastamisi tugevama grupi kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles