Halliste saab 166 000 eurot rattatee ehitamiseks

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kergliiklustee
Kergliiklustee Foto: Elmo Riig / Sakala

Halliste vald saab 166 431 eurot, et ehitada selle aasta lõpus või järgmise alguses jalgratturite ja jalakäijate tarbeks 1,1 kilomeetri pikkune tee, mis ühendaks kooli alevikuga.

Regionaalminister Siim Kiisler kinnitas neljapäeval kergliiklusteede kava, mille alusel toetatakse jalg- ja jalgrattateede ehitamist kohalikes omavalitsustes kokku 3,8 miljoni euroga. Viljandimaalt pääses põhinimekirja 16 projekti sekka ainsana Halliste vald.

Reservi arvatud projektide seas on teisel kohal Tarvastu valla plaan ühendada kergliiklusteega Mustla ja Soe. Selle töö tarbeks küsib vald 307 163 eurot. Kokku on reservis 27 omavalitsust.

«Sellel aastal esmakordselt rakendatud kergliiklusteede toetusskeemi taotlejate suur hulk näitab, et kohalike omavalitsuste huvi taolise programmi vastu on suur. Kahjuks ei võimalda selleks aastaks eraldatud rahalised vahendid katta kõikide toetusetaotlejate soove ning põhinimekirja pääses 16 projekti,» selgitas minister Kiisler.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles