Oktett tõi Viljandi ellingusse rõõmu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi sõudeklubi naiskond teenis teist aastat järjest Eesti kaheksapaatide meistri kulla. Pildil on Krete Koovit (vasakul), Erli Mat, Kärolyn Mäesaar, Helene Dimitrijev, Ann Silva Elmaste, Hanna Kristin Kivistik, Mari Vaiksaar, Natalija Garankina ja süles Jessica Karoliina Tõnisalu.
Viljandi sõudeklubi naiskond teenis teist aastat järjest Eesti kaheksapaatide meistri kulla. Pildil on Krete Koovit (vasakul), Erli Mat, Kärolyn Mäesaar, Helene Dimitrijev, Ann Silva Elmaste, Hanna Kristin Kivistik, Mari Vaiksaar, Natalija Garankina ja süles Jessica Karoliina Tõnisalu. Foto: Erakogu

Viljandi sõudesportlaste neljast võidukast sõidust läinud nädalavahetusel peetud Eesti meistrivõistlustel valmistas treenerile kõige enam meelehead kaheksapaadi naiskonna edukas tiitlikaitsmine.

Treener Ruth Vaar ei varjanud suurt rõõmu ning tunnistas tagantjärele, et pelgas kodujõel võistlevate pärnulannade paatkondade võitu.

«Tunnen selle võidu üle suurt heameelt. Pärnus laagris olles nägime, et kohalikud konkurendid valmistuvad sõiduks väga tõsiselt. Võita kaheksapaadil riigi meistri tiitel on ju sõudmise üks prestiižsemaid saavutusi,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles