Relsirallil saavad äripartneritest sõbrad

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relsirallil sõidetakse kolonnis ning üksteisest ohutus kauguses. Tempot dikteerib kõige ees sõitev turvaauto.
Relsirallil sõidetakse kolonnis ning üksteisest ohutus kauguses. Tempot dikteerib kõige ees sõitev turvaauto. Foto: Marko Saarm

​Eile hommikul anti Viljandi raudteejaamas start kümnendale relsirallile, millest võtab osa umbes 250 raudteelast Eestist, Soomest ja Venemaalt. Võistlus propageerib ohutut raudteeliiklust, kuid vähetähtis pole ka sama ala inimeste vennastumine. 

Eile õhtuks pumpasid võistlejad end käsidresiinidel Türile ning täna tehakse viimane ponnistus, et Pärnus finišeeruda.

Viljandis oli raudteesportlasi teele saatma tulnud rohkem kui 250 inimest. Enne starti peeti ka kvalifikatsioonivõistlus, mis määras kindlaks kolonni järjestuse. «See on raudteelaste seas traditsiooniline mäng, millega aega parajaks tehakse. Labidaga tuleb teha 360-kraadine pööre, ilma et kivi sellelt maha kukuks,» rääkis võistluse peakorraldaja. Järjestus pole võistluse seisukohalt tähtis, sest punkte jagatakse 13 vahepeatuses mitmesuguste ülesannete lahendamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles